So Fresh

Здравословна глътка свежест!

So Fresh е българска верига заведения за здравословно и балансирано хапване в забързаното ежедневие, която доставя необходимата доза витамини от висококачествени плодове и зеленчуци и носи зареждащата емоция и прилив на енергия, която те кара да знаеш, че правиш нещо добро за себе си.

В днешния пъстър свят се стараем да сме хем различни, хем близки до вас. Ето защо залагаме на нашите авторски рецепти, продукти и решения, които с времето се превърнаха в наша запазена марка.

За да приготвим за вас най-добрите сокове, сандвичи, салати, супи и десерти ние отделяме внимание на всеки детайл в подготовката им. Внимателно подбираме доставчиците си и избираме най-хубавите ароматни и сочни плодове и зеленчуци.

Държим на балансираното и здравословно хранене. Ето защо някои от нашите сокове са приготвени с професионални машини за студено пресоване, запазващи най-много полезни свойства, витамини, ензими и минерали. Отделяме пулпата и пяната, в която се съдържат 95% от пестицидите.

Приготвяме сандвичите си с хляб с квас, който се произвежда специално за нас. А суровите ни десерти са тотално неустоими. Те са изцяло натурални и много вкусни - без захар и млечни продукти.

Работно време:

всеки ден 09:00 - 20:00 ч.